Συνεχίζουν στην κορυφή ΑΠΟΕΛ και ΘΟΙ Αυγόρου

Ο ΑΠΟΕΛ, το ΘΟΙ Αυγόρου και ο Α.Ο Ανθούπολης προχώρησαν νικηφόρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Β’ Κατηγορίας. Οι δυο πρώτες ομάδες μετρούν μόνο νίκες και απολαμβάνουν την κορυφή, ενώ η Ανθούπολη πανηγύρισε την πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα. Παραμένουν χωρίς βαθμό η Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας και ο Ελληνισμός Ακακίου.

Πήρε το ντέρμπι το ΘΟΙ Αυγόρου

Το ΘΟΙ Αυγούρου κέρδισε εντός έδρας τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου με 32-23, διατήρησε το νικηφόρο σερί του και ταυτόχρονα υποχρέωσε τον αντίπαλο στην πρώτη του ήττα.

Το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο είχε αρκετή τακτική, με τους γηπεδούχους να ήταν ελαφρώς καλύτεροι και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 13-10 υπέρ τους.

Στην επανάληψη, το ΘΟΙ έλεγξε το ρυθμό, εκμεταλλεύτηκε τα κενά που άφησε ο Μαυρομμάτης στην προσπάθεια του να παίξει πιο επιθετικά και κέρδισε με 32-23.

Ο Ραφαήλ Κάρυος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 13 τέρματα, ενώ οι συμπαίχτες του Κωνσταντίνος Σαββίδης και Γιώργος Ζαχαριάδης πέτυχαν από 5.

Ο Μάριος Ιωάννου σημείωσε 7 γκολ για τους φιλοξενούμενους και ο Πέτρος Ιωάννου 5.

Εύκολο διπλό για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εύκολα την τελευταία της βαθμολογίας Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας με 19-28 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμος με το ΘΟΙ Αυγόρου.

Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του παιχνιδιού και δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία για να πάρουν τη νίκη. Προηγήθηκαν με 8-15 στο 1ο ημίχρονο και τις βάσεις για τη νέα τους νίκη, η οποία ήρθε με 19-28.

Για την ομάδα της Λευκωσίας ο Βαρνάβας Βαρνακίδης πέτυχε 6 τέρματα, ο Πέτρος Πούπας 5 και οι Γεώργιος Χατζηκαλλής και Σταύρος Ιωάννου από 4.

Ο Χρίστος Βούρας σκόραρε 9 φορές για τη γηπεδούχο ομάδα και ο Παναγιώτης Μαρίνου 3.

Πρώτη νίκη για Ανθούπολη

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Α.Ο Ανθούπολης που κέρδισε τον Ελληνισμό Ακακίου με 22-28 και τον κράτησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 1ο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν σχετικά κοντά (09-12), αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν σταδιακά το προβάδισμα τους και επικράτησαν με 22-28.

Ο Άδωνης Μάρκου σημείωσε 8 τέρματα για την Ανθούπολη, ο Χρίστος Μαυρομμάτης 6 και ο Άριστος Χρυσάνθου 5.

Για τους γηπεδούχους ο Μάριο Απουνασσάρ πέτυχε 6 τέρματα, ο Χάρης Πέρος 4 και ο Νίκος Χατζηπαναγής 3.

Η βαθμολογία σε 3 αγώνες

ΑΠΟΕΛ 6

ΘΟΙ Αυγόρου 6

Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου 4

Α.Ο Ανθούπολης 2

Ε.Ν Αγίας Βαρβάρας 0

Ελληνισμός Ακακίου 0