Νικηφόρα πρεμιέρα για Λατσιά, αναβλήθηκε το άλλο παιχνίδι

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Λατσιών, ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα Γυναικών, καθώς κέρδισε εντός έδρας τον Πανελλήνιο Λευκωσίας με 33-28.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι. Η γηπεδούχος ομάδα είχε σταθερό προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσε να ξεφύγει ιδιαίτερα στο σκορ απέναντι στο μαχητικό Πανελλήνιο και πήγε στα αποδυτήρια με το 15-12 υπέρ της.

Στο 2ο μέρος ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικό, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε ιδιαίτερα ψηλές εντάσεις, να βγάζουν πάθος και αποτελεσματικότητα με την ομάδα των Λατσιών όμως να διατηρεί το προβάδισμα καταφέρνοντας να επικρατήσει με το τελικό 33-28 του φιλόδοξου στη φετινή περίοδο Πανελλήνιου.

Για τους νικητές η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου ήταν και πάλι ασταμάτητη σκοράροντας 11 τέρματα ενώ στα 8 σταμάτησε η Άντζελα Δημητρίεβιτς.

Από πλευράς του Πανελληνίου η Λητώ Έλληνα που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 8 τέρματα, την ακολούθησε η Fratila Andreea-Maria που πέτυχε 6 γκολ, ενώ στα 4 γκολ σταμάτησε η Μελίνα Ιερείδου.

Το άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Προοδευτικό και την Αθηένου αναβλήθηκε, ενώ η ομάδα της Α.Ο. Αραδίππου είχε ρεπό.