Εύκολα στον τελικό η Ανόρθωση…

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Ανόρθωση κέρδισε άνετα τον ΑΠΟΕΛ με 33-23 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προτάσσοντας την εμπειρία των παικτών της από τέτοια μεγάλα παιχνίδια, δεν έδωσε δικαιώματα στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες των γαλαζοκιτρίνων και πήρε δίκαια και πανάξια την πρόκριση στον τελικό της 15ης Μάϊου.

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες έδειχναν πως θα πήγαιναν το παιχνίδι τέρμα τέρμα αφού βρίσκονταν στο 3-3 με την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου.

Στην συνέχεια όμως η Κυρία όχι μόνο ανέβασε στροφές αλλά περιόρισε σημαντικά τον ΑΠΟΕΛ ανασταλτικά και έχοντας τις εύκολες λύσεις στην επίθεση πήρε το προβάδισμα και έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ της 15-8.

Οι παίκτες του Απόστολου Μιχαήλ συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας με άνεση στο τελικό 33-23.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι Ανδρέας Ιωάννου και Χρίστος Χατζηεφραίμ που πέτυχαν από 6 γκολ για την Ανόρθωση ενώ στα 5 σταμάτησε ο Ανδρέας Φωτίου. Παρ’ όλα αυτά την παράσταση έκλεψε ο Κυριάκος Γεωργίου του ΑΠΟΕΛ που ήταν συγκλονιστικός πετυχαίνοντας τα 12 από τα 23 τέρματα της ομάδας του.

Ημίχρονο: 15-8

Τελικό: 33-23

Ανόρθωση: Ξενοφώντος Κύπρος, Χατζηεφραίμ Κωνσταντίνος 4, Χαράλαμπος Παπατρύφωνος 1, Στέφανος Φτερακίδης 1, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου 1, Πέτρος Προκοπίου 4, Χριστόδουλος Οικονόμου, Κυριάκος Βορκάς, Χρίστος Χατζηεφραίμ 6, Μιχάλης Λύρας 2, Άγγελος Χρυσάνθου 1, Γιώργος Χρυσάνθου, Γιώργος Σάββα 1, Ανδρέας Φωτίου 5, Ιωσήφ Σαμμούτης 1, Ανδρέας Ιωάννου 6.

ΑΠΟΕΛ: Φρίξος Γαβριηλίδης, Ανδρέας Μακρής 3, Αλέξανδρος Σολωμού, Μιχάλης Βουδάσκας 1, Αλέξανδρος Παυλιτσένκο, Χαράλαμπος Αντωνίου, Κυριάκος Γεωργίου 12, Ιωάννης Αγραγιάννης, Ανδρέας Χατζησάββας 5, Χατζηδάκης Συμεών 1, Ανδρέας Γεωργιάδης 1, Μάριος Γεωργιάδης.