Με ανατροπές στον τελικό Λατσιά και Αραδίππου

Για 3η σερί φορά θα τα πουν στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Γυναικών Λατσά και Αραδίππου. Στους ημιτελικούς που ολοκληρώθηκαν ο CyView Α.Σ. Λατσιά επικράτησε δύσκολα της Ε.Ν. Αθηένου με 19-17 ενώ ο Α.Ο. Αραδίππου κέρδισε με ανατροπή τον Πανελλήνιο με 21-20.

Πρωταθλήτριες έτοιμες για νταμπλ…

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών ο  CyView Α.Σ. Λατσιά επικράτησε της Ε.Ν. Αθηένου με 19-17 και έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό.

Οι φετινές πρωταθλήτριες παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-7 στο ημίχρονο κατάφεραν να ανασυνταχθούν στο δεύτερο μέρος, έκαναν την ολική ανατροπή και στο τέλος κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα. Εντυπωσιακή η Άντζελα Δημητρίεβιτς που πέτυχε 11 γκολ οδηγώντας την ομάδα της στον τελικό. Με 9 γκολ ολοκλήρωσε τον αγώνα η Μάγδα Παπά που έκανε επίσης εξαιρετικό αγώνα.

Εις διπλούν πανηγύρισαν στο τέλος τα οι γυναίκες του CyView Α.Σ. Λατσιά  αφού έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο.

Ανατροπή και τελικό για 3η σερί χρονιά

Σ’ ένα ημιτελικό που έσπασε στην κυριολεξία καρδιές ο Α.Ο. Αραδίππου κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό για 3η σερί χρονιά. Παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12-10 με το τέλος του ημιχρόνου, κατάφεραν να φέρουν τα κάτω πάνω και να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πανελλήνιο ο οποίος άγγιξε την πρόκριση αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε χάνοντας πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα για να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Στα 7 γκολ σταμάτησε η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου ενώ από τον Πανελλήνιο Σύζινου και Κυριακίδου  σταμάτησαν στα 4 γκολ.

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης στις 16:00 (Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία) ζωντανά από την CytaVision.