Συνέχισε αλάνθαστος ο Παρνασσός

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παρνασσός συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’  Κατηγορίας πανηγυρίζοντας άλλη μια νίκη την 19η του κόντρα στο Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 25-18. Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου παρόλο που βρήκε αντίσταση επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ανωτερότητα της ανατρέποντας τις σκέψεις που έκανε εντός παρκέ η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Νικηφόρου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι πετυχαίνοντας 7 γκολ από τους νικητές ενώ στα 6 σταμάτησε ο Βασίλης Δημοσθένους ενώ από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Κωνσταντίνος Κεραμίδας με τα 6 γκολ που πέτυχε.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής δύσκολη ήταν η επικράτηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου επί του Προοδευτικού κερδίζοντας τον με 31-25 σε παιχνίδι που έγινε στην Πάφο ενώ νέα νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα και ο ΑΠΟΕΛ που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Μαυρομμάτη με 27-21 εντός έδρας με κορυφαίο τον Κυριάκο Γεωργίου που πέτυχε 9 γκολ.

Αξίζει να τονίσουμε πως η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Παρνασσού στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του Στροβόλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΕΛ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ          27-21

Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ/ΛΟΥ    18-25

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ    25-31