Αλάνθαστος και πρώτος ο Παρνασσός… ασταμάτητος ο Σοφοκλέους με ΑΠΟΕΛ

Τα προγνωστικά ήταν με το μέρος του. Ο Παρνασσός Στροβόλου ήταν το φαβορί κόντρα στον Μαυρομμάτη και το επιβεβαίωσε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο κερδίζοντας την ομάδα του Αγίου Παύλου με 40-28 στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας και αλάνθαστος οδηγεί την κούρσα του μαραθωνίου.

Η ομάδα του Στροβόλου πέτυχε την 12η νίκη της στον θεσμό και πλέον με τους 24 βαθμούς που έχει μαζέψει είναι το πρώτο και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής εύκολο έργο είχε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που επικράτησε με 30-21 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παρνασσό. Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Καρκαλάτος που πέτυχε 8 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε και αυτή τη βδομάδα ο Προοδευτικός Πάφου ο οποίος επικράτησε εύκολα του ΑΠΟΕΛ με 29-23 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πάμπο Σοφοκλέους. Ο Κύπριος χειροσφαιριστής ήταν ασταμάτητος αφού πέτυχε 15 γκολ και ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρνασσός Στροβόλου – Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου 40-28

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 21-30

Προοδευτικός – ΑΠΟΕΛ 29-23